Historiek en visie

De basis van ons huidig kantoor werd midden jaren zeventig gelegd door Jef De Weerdt. Zijn visie was om de klanten zoveel mogelijk met raad en daad bij te staan en een lange-termijnrelatie met hen op te bouwen die gebaseerd was op vertrouwen.

Door de jaren heen zijn wij geëvolueerd naar een kantoor met 5 medewerkers en kunnen we steunen op meer dan 25 jaar ervaring. De visie van Jef blijft verder doorlopen in onze huidige structuur.

Wij zijn actief in de markt van particulieren en KMO,  zowel voor schade- als levensverzekeringen. Onze onafhankelijkheid laat ons toe polissen van verschillende verzekeringsmaatschappijen, afhankelijk van prijs, kwaliteit en waarborgen te vergelijken en aan te bieden. De vrije keuze is steeds gegarandeerd.

Naast het hele gamma van verzekeringen verlenen wij ook advies in verband met kredieten, beleggingen en vermogensopbouw.

Zakenkantoor De Weerdt BV tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze samen met u in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.